Header fotoshoot LR

Fenny van Dokkum

Fenny van Dokkum heeft al 25 jaar ervaring met het voeren van administraties bij bedrijven en instellingen. Sinds 2016 is Fenny lid van Register Belastingadviseurs. Ze is accuraat, flexibel en betrouwbaar. Door haar oprechte interesse en betrokkenheid, maakt zij het voor u mogelijk meer tijd in de kerntaken van uw onderneming te steken.

Fenny gelooft in service, focus en vakkennis. Het voeren van een goede en betrouwbare administratie is essentieel voor de continuïteit van een onderneming. In de afgelopen jaren heeft zij ervaring opgebouwd in het samenstellen van jaarrekeningen, opzetten van financiële administraties en het verzorgen van fiscale aangiften. In de afgelopen jaren heeft Fenny een klantenportefeuille 

 van circa 75 klanten opgebouwd. Om de kwaliteit van haar dienstverlening te blijven garanderen is ze constant bezig haar kennis te vergroten en te verdiepen door het volgen van workshops, opleidingen en vakliteratuur. Fenny beschikt over een uitgebreid netwerk waar diverse specialisten onderdeel van uitmaken, voor dat werk dat net buiten haar kennis en ervaring valt.