Ik heb al 25 jaar ervaring met het voeren van administraties bij bedrijven en instellingen. Sinds 2016 ben ik lid van Register Belastingadviseurs. Ik ben accuraat, flexibel en betrouwbaar. Door mijn oprechte interesse en betrokkenheid, maak ik het voor u mogelijk meer tijd in de kerntaken van uw onderneming te steken.

Ik geloof in service, focus en vakkennis. Het voeren van een goede en betrouwbare administratie is essentieel voor de continuïteit van een onderneming. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgebouwd in het samenstellen van jaarrekeningen, opzetten van financiële administraties en het verzorgen van fiscale aangiften.

In de afgelopen jaren heb ik een klantenportefeuille van circa 75 klanten opgebouwd. Om de kwaliteit van mijn dienstverlening te blijven garanderen ben ik constant bezig mijn kennis te vergroten en te verdiepen door het volgen van workshops, opleidingen en vakliteratuur.
Ik beschik over een uitgebreid netwerk waar diverse specialisten onderdeel van uitmaken, voor dat werk dat net buiten mijn kennis en ervaring valt.