Wat klanten over mij zeggen

meijerlogo Samenwerken en elkaar versterken
Sinds begin 2001 werk ik met volle tevredenheid samen met Fenny.
Onze samenwerking is in de voorbije jaren gegroeid via de ondernemingen waarvoor Fenny de administratie voert, de financiële managementrapportages en de jaarrekeningen maakt en ik waar nodig van een samenstellingsverklaring of  beoordelingsverklaring voorzie.
In de loop der jaren is de samenwerking intenser geworden, waardoor er bij zowel de ondernemer als bij ons sprake is van een ‘win – win’ situatie: tegen lagere kosten een hoogwaardigere jaarrekening, waardoor meer tijd en geld beschikbaar is om de ondernemer te adviseren bij financiële keuzes die gemaakt moeten worden.
Het fijne van de samenwerking is, elkaar aanvullen waar het moet en elkaar stimuleren tot verdere (persoonlijke) verbetering.
Marius Meijer
Directeur Meijer Finance BV
people_serve Fenny van Dokkum is al sinds de oprichting in 2004 zeer nauw betrokken bij onze organisatie als controleur van onze financiële administratie en opstellen van de jaarrekeningen in nauwe samenwerking met onze accountant.
Zij ondersteunt mij ook bij allerhande financiële vraagstukken. De afgelopen 9 jaar heb ik Fenny leren kennen als een betrouwbare professional, die daarbij ook nog eens zeer prettig in de omgang is.Anita Verhagen
Directeur People Serve
couleur-locale Betrouwbaar, vakkundig, oplettend en signalerend, snel en nauwkeurig en relationeel open, hartelijk en laagdrempelig’. Negen redenen die ons al sinds 2005 motiveren om onze bedrijfsadministratie uit te besteden aan F. van Dokkum Administratiekantoor.

Onze klanten

Britt euroboor vision2watch 7parts
more4more ziezinvol hortisis goodtobefit
couleur-locale VR