Administratieve begeleiding

Uw administratie besteedt u graag uit aan een specialist. Dat stelt u in staat u volledig te concentreren op uw kernactiviteiten. Ik kan u op het gebied van ‘administratie’ alles uit handen nemen

Fiscale begeleiding

Mijn streven is om, binnen de grenzen van de fiscale mogelijkheden, zoveel mogelijk voordeel voor u te behalen. Niemand betaalt per slot van rekening graag belasting. Fenny’s Fiscaliteiten zorgt ervoor dat u goed geïnformeerd bent en blijft.

Jaarrekeningen en tussentijdse overzichten

Ik stel aan de hand van de financiële administratie de jaarrekeningen en tussentijdse overzichten op, zodat u volledig geïnformeerd blijft over de stand van zaken in uw onderneming. Uiteraard combineer ik dit met een voor u passend advies voor uw bedrijf.

Diensten

Loonadministraties

Het verzorgen van een juiste loonadministratie is een noodzakelijk maar ingewikkeld karwei. Ik kan voor u de algehele loonadministratie alsmede de aangiften loonheffingen verzorgen. Daarbij houd ik rekening met de geldende CAO’s en informeer ik u op dit gebied.

Aangiftebiljetten

Voor zowel ondernemers als particulieren verzorg ik alle benodigde aangiftebiljetten:

  • Inkomstenbelasting
  • Loonbelasting
  • Omzetbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Dividendbelasting

Aanpak

Ik werk met het financiële pakket Exact online en heb ruime ervaring in het werken met Exact Globe, Account view en Twinfield.